VIDEO: Er is een spits verloren gegaan aan Kevin Janssens

VIDEO: Er is een spits verloren gegaan aan Kevin Janssens
Foto: © SC

Op de Domo Kunstgras Cup van gisteren waren er nogal wat jongens uit de film- en muziekwereld actief op het veld. Onder hen Kevin Janssens. En die verraste iedereen met zijn torinstinct.

"Die jongen heeft me echt verrast", zei coach voor één dag, Jan Ceulemans. "Die scoort wel heel makkelijk", zei hij over Janssens. Janssens was inderdaad vrij gemotiveerd en scoorde maar liefst zes van de negen goals voor zijn team. En dat terwijl ook Wesley Sonck en Vital Borkelmans tot zijn rangen behoorden.

Ik wil altijd winnen

Kevin Janssens

Opvallend ook, ondanks dat het om een vriendschappelijke galamatch ging, was de wil om te winnen vrij groot bij Janssens. "Hey Stan, hou op met zeveren! Voetballen!", riep hij op een bepaald moment tegen Stan Van Samang, die met organisator Leo Van der Elst aan het dollen was.

"Dat zit er ingebakken jong", zei hij achteraf. "Ik wil altijd winnen. Op een bepaald moment was het zwarte team aan het terugkomen en dat mocht niet gebeuren hé. Die Van Looy mocht de eer niet krijgen", zei hij met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties