Prachtig moment: Wesley Sonck op het veld met zijn zoon... en die scoort

Prachtig moment: Wesley Sonck op het veld met zijn zoon... en die scoort
Foto: © SC

Gisterenavond stond er een (voormalig) sterrenensemble op het kunstgrasveld in het Gentse Tolhuis. Een aantal ex-Rode Duivels kreeg het gezelschap van voetballiefhebbers als Kevin Janssens, Stan Van Samang en Erik Van Looy. Maar ook Wesley Sonck was er. En die bracht zijn zoon mee.

Ryan Sonck kreeg al voor het partijtje tussen de vedetten - in het kader van de Domo Kunstgras Cup - de kans om zich even op te warmen met vaderlief. Die ging in de goal staan en bij zijn eerste schot scoorde de jonge Sonck al. Hij kreeg er een applaus van het publiek voor. Maar het beste moest nog komen.

Stiekeme Borkelmans

Vital Borkelmans, assistent-bondscoach, maar voor de gelegenheid nog eens met voetbalschoenen aan, ging bij de rust een extra truitje halen en stopte dat stiekem in de handen van Ryan. De laatste drie minuten kreeg de piepjonge zoon van Sonck dan zijn kans, samen met zijn vader op het veld.

De jongen heeft al een uitstekende techniek, maar bleek zenuwachtig. Scheidsrechter Frank De Bleeckere liet echter doorspelen tot hij had gescoord. Tot groot jolijt van iedereen. Een prachtig moment voor vader en zoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties