Beste quotes van de week: Topdarter wil Messi zijn en "In de CL is het makkelijker fluiten dan in België"

Beste quotes van de week: Topdarter wil Messi zijn en "In de CL is het makkelijker fluiten dan in België"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

"Ik zou Messi niet in mijn ploeg zetten, want hij vertraagt het spel"

Een uitspraak die niet deze week gedaan werd, maar wel opgefrist werd. Sergi Guardiola had immers net een contract bij FC Barcelona getekend toen deze uitspraken op Twitter uit een ver verleden hem kwamen achtervolgen. De Real Madrid-fan zag enkele uren later zijn contract verscheurd. Toch maar oppassen!

"Ik ben een beetje zoals Jürgen Klopp", aldus Marc Wilmots.

Hij gaf daarbij wel meer uitleg waarom hij dat zo ziet, want de reacties waren er niet min op. "Mijn werkwijze is menselijk, eerlijk en altijd direct. Het individu telt niet in mijn ploeg en daarom communiceer ik zo veel mogelijk met de spelers."

"Ik wil eens Messi zijn... maar enkel voor een dag"

Topdarter Michael van Gerwen is benieuwd naar het alledaagse leven van een superster zoals Lionel Messi. En ja, hij zou als Messi wel eens een dagje voor PSV gaan spelen, zijn favoriete club.

"Scheidsrechter zijn in de Champions League is makkelijker dan in België"

Filip Joos deed een paar wenkbrauwen fronsen met die uitspraak in Extra Time. Maar hij verklaarde zijn standpunt ook: "De sfeer is veel minder opgeklopt dan in bijvoorbeeld KV Mechelen tegen Gent. Zeker in de groepsfase waarin Gent nu speelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties