Van Holsbeeck kan niet lachen met uitspraken Deschacht en Proto

Redactie
| 60 reacties
Van Holsbeeck kan niet lachen met uitspraken Deschacht en Proto
Foto: © photonews

Herman Van Holsbeeck landde gisteren in La Manga samen met winteraanwinst Rafael Galhardo. Maar op zijn persconferentie na de voorstelling zette hij ook een paar zaken recht. Vooral de kritiek van zijn routiniers was in het verkeerde keelgat geschoten.

Deschacht en Proto hadden beiden rechtstreeks of onrechtstreeks kritiek geuit op het transferbeleid van Anderlecht. De ene wilde meer 'mannen met baarden', de andere begreep niet waarom de club Gillet liet vertrekken. 

"De spelers moeten spelen. Het bestuur moet leiden. We moeten niet elke beslissing gaan uitleggen, laat dat duidelijk zijn. Ik ben nog maar pas aangekomen hier in La Manga. Maar ik zal met bepaalde spelers wel een gesprek hebben, dat staat vast", zegt hij in HLN.

Spelers moeten niet altijd naar het bestuur wijzen

Herman Van Holsbeeck

De kern zou immers sterk genoeg moeten zijn. "Als je onze kern bekijkt, mag ik gerust zeggen dat we niet moeten onderdoen voor de concurrentie. Als je ziet hoe we hebben gespeeld in de wedstrijden tegen Tottenham, Monaco en Club Brugge, dan kan je toch niet zeggen dat er niet genoeg kwaliteit is?"

"Dan ben je gewapend voor de titel. Het is terecht dat de directie dan vraagt: 'Wat is het probleem nu eigenlijk?' De spelers moeten niet altijd naar het bestuur wijzen, maar zouden beter een constante brengen in hun prestaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties