Zo kan Vazquez vervangen worden: de natuurlijke switch, de afhakende spits, schuiven met die handel,...
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 7 reacties

Club Brugge moet het vanaf nu zonder Victor Vazquez doen

Zo kan Vazquez vervangen worden: de natuurlijke switch, de afhakende spits, schuiven met die handel,...
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt vanavond Royal Mouscron Péruwelz. Er niet bij in blauw-zwarte uitrusting: Victor Vazquez. "Al heb ik tal van mogelijkheden om hem te vervangen", aldus Michel Preud'homme.

Optie 1: de natuurlijke vervanger

"Club Brugge heeft met Hans Vanaken de opvolger voor Victor Vazquez al eventjes in huis", vertelt Michel Preud'homme. "Hans is de meest logische keuze om Victor te vervangen. Bovendien toonde hij de voorbije weken dat hij ons spel begint te spelen."

Optie 2: Vazquez 2.0

"Sander Coopman is dan weer zo'n typische nummer tien. Ook hij kan de rol van Victor perfect invullen. Sander is op termijn zeker en vast een optie."

Optie 3: schuiven met die handel

"Lior Refaelov heeft vorig seizoen genoeg bewezen dat hij als aanvallende middenvelder aan de slag kan. Bovendien was hij lange tijd buiten strijd en is de honger groot."

"En herinneren jullie je onze 1-3-overwinning van vorig seizoen bij Besiktas JK? Timmy Simons en Davy De fauw waren onze buffers voor de defensie, terwijl Ruud als infiltrerende middenvelder speelde. Ook hij kan dat!"

Optie 4: de afhakende spits

"Tot slot kan ik ook kiezen voor een afhakende spits. Het is niet omdat Abdoulay Diaby of Tuur Dierckx rond Jelle Vossen spelen, dat het automatisch een 4-4-2 is, hé."

En hoe zouden jullie het vertrek van Victor Vazquez opvangen?

64%
9%
21%
0%
6%

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties