Mevrouw Suarez legt uit waarom El Magico zonder toestemming van Anderlecht naar Spaanse dokter trok

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Mevrouw Suarez legt uit waarom El Magico zonder toestemming van Anderlecht naar Spaanse dokter trok
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een aanslepende knieblessure, kwam er aan het einde van 2015 einde aan het licht van de tunnel voor Matias Suarez en vrouwlief Magali. El Magico verscheen weer op het veld en op 31 december werd hij zelfs papa. Of hoe een rotjaar dan tóch nog een mooi einde kan hebben.

Maanden aan een stuk lag Matias Suarez in de lappenmand. De Argentijn trok zelfs – zonder de toestemming van paars-wit – naar een Spaanse dokter. “We wilden echt alles proberen om die geïrriteerde knie te genezen”, aldus Magali daarover in Het Nieuwsblad.

“Voor ons als gezin was dat geen makkelijke beslissing. Ikzelf en Halona verbleven soms ook in Barcelona, terwijl onze dochter eigenlijk naar de kleuterklas moest. Maar we konden Matti daar niet altijd alleen laten.”

Pijnvrij

“Na die inspuitingen met stamcellen in zijn knieën kon hij soms niet meer wandelen en kwam hij op krukken het ziekenhuis uit. Dan moest er hem toch iemand oppikken, hé. Dag per dag ging het beter. Het probleem was dat dokter Cugat geen richtdatum gaf waarop hij helemaal hersteld zou zijn.”

“Dat maakte Matti nerveus. Pas toen hij echt progressie zag, ging hij erin geloven en begon hij te revalideren als een gek. Zijn knieën zijn nu pijnvrij. Hij staat scherper dan ooit, want hij viel zeven kilo af om zijn gewrichten minder te belasten”, besluit Magali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties