Genk-supporters unaniem: "Malinovsky en Karelis zijn de versterkingen die Genk nodig had"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 18 reacties
Genk-supporters unaniem: "Malinovsky en Karelis zijn de versterkingen die Genk nodig had"
Foto: © photonews

De hoop op play-off 1 is opnieuw gevoelig gestegen in Genk na de overwinning tegen Zulte Waregem. De knalprestaties van nieuwkomers Malinovsky en Karelis zijn daar niet vreemd aan.

Igor de Camargo lag niet meer in de bovenste schuif bij de supporters die nu maar al te blij zijn met de komst van Karelis. "Hij maakte een fantastische goal. Een kwartier invallen en zo'n goal scoren, dat is toch mooi", vertelt supporter Guy Vos ons. "Genk had een spits nodig, dat wisten we al langer."

Nu is er kwaliteit genoeg aanwezig

Guy Vos

Karelis maakte ook indruk op Robbie. "Hij heeft kracht, snelheid en scoorde een mooie goal. Dat is natuurlijk niet slecht." Maar ook  de prestatie van Malinovsky smaakt naar meer. "Hij is wat Genk nodig had: een spelverdeler met heel veel doorzicht en een grote handelingssnelheid."

De supporters verlangen naar play-off 1 na een desastreus vorig seizoen. "We hopen dat we bij die eerste zes zullen eindigen. Volgens mij is er nu kwaliteit genoeg aanwezig", zegt Guy. "Ik denk toch ook dat we nu veel beter gewapend zijn voor die strijd", besluit Robbie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties