"We houden de voetjes op de grond, maar laat ons hopen dat dit het nieuwe Standard is"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
"We houden de voetjes op de grond, maar laat ons hopen dat dit het nieuwe Standard is"
Foto: © photonews

Standard zette zijn jaar in met een sterke prestatie – en bijgevolg ook een overwinning – tegen Sporting Lokeren. Is het échte Standard nu dan terug? We vroegen het aan Ivan Santini.

“Ik hoop dat dit het nieuwe Standard is en dat we op deze ingeslagen weg kunnen verder werken. Maar we gaan nu niet beginnen zweven. We blijven het match per match bekijken. We moeten de voetjes op de grond houden, hard werken en dan zien we wel", bleef Santini zijn nuchtere zelve.

Over de wintertransfers was de Kroaat overigens heel positief. “De nieuwe spelers hebben zich goed geïntegreerd in de groep en ze hebben het meteen goed gedaan. Boschilia en Edmilson hebben het bijvoorbeeld in zich om een man te passeren. Één tegen één zijn ze erg sterk. Het is leuk om met hen samen te spelen en het loopt best al vlot.”

"Geen vergelijkingen maken"

“Of dit een heel ander Standard is dan aan het begin van het seizoen? Goh, ik ga niet te veel vergelijken. We moeten nu niet terugkijken naar de start van het seizoen, we moeten alleen vooruitkijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties