Vader Hubert maakt zich geen zorgen om komst Valdés: "Standard heeft geen reden om mijn zoon aan de kant te schuiven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Vader Hubert maakt zich geen zorgen om komst Valdés: "Standard heeft geen reden om mijn zoon aan de kant te schuiven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Standard zich eerstdaags met Victor Valdés (34) gaat versterken, houdt ook in dat Guillaume Hubert (22) weldra zijn plaats onder de lat kwijt zal zijn. Al hoeft dat volgens vader Etienne niet per se het geval te zijn…

“De komst van Valdés deert Guillaume niet. Het is zelfs een heel goede zaak. Ik heb mijn zoon er al even over gesproken en hij denkt er net zo over. Al meer dan een maand waren we op de hoogte dat er nog een keeper zou bijkomen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Volgens vader Hubert is het alleen maar positief nieuws. “Standard heeft ons ook gemeld dat Valdés eraan komt. Dat slaat Guillaume helemaal niet uit zijn lood. De extra concurrentie kan alleen maar positief zijn. Bovendien kan Valdés mijn zoon een handje helpen en hem bijstaan in zijn ontwikkeling.”

"Guillaume kan om met de druk"

Etienne Hubert

En volgens Papa Hubert hoeft Standard de jonge goalie zelfs niet aan de kant te schuiven… “Er is geen reden om Guillaume aan de kant te schuiven. Als ik trainer ben, blijft hij staan zolang hij geen steek laat vallen. Wie zien wel hoe het verder gaat. Er komt misschien wat extra druk op zijn schouders, maar die is er altijd bij Standard en Guillaume heeft al bewezen dat hij daarmee om kan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties