Essevee hoedt zich: "OH Leuven heeft een aantal erg sterke wapens"

Essevee hoedt zich: "OH Leuven heeft een aantal erg sterke wapens"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat nog steeds in play-off 1, maar als het daar niet wil uitvallen is een driepunter tegen OH Leuven geboden. "En spelen tegen teams die strijden tegen de degradatie zijn altijd gevaarlijk", weten ze bij Essevee.

“Nu moeten we gewoon de punten pakken tegen OH Leuven. Die zijn belangrijk in de strijd voor play-off 1. We moeten nog niet denken aan de match in Westerlo, zij spelen ook om niet te degraderen en dat is heel lastig", is Mame Thiam op zijn hoede.

In de heenwedstrijd scoorde Thiam in en tegen Leuven: "Ik hoop natuurlijk opnieuw te scoren tegen OHL. Het was een mooi doelpunt, ik herinner het me nog goed. De heenmatch ginds was zeker niet gemakkelijk, want OHL is een goede ploeg. We moeten nu opnieuw komaf maken met hen."

Spelen tegen ploegen die strijden tegen degradatie is moeilijk -

Mame Thiam

Ook Abdou Diallo kent de kwaliteiten van de Leuvenaars: “OH Leuven heeft zijn wapens en een aantal sterke spelers ter beschikking. Croizet bijvoorbeeld heeft een erg goede eerste ronde gespeeld. Voor ons is het een belangrijke match voor play-off 1, maar uiteindelijk is elke match vanaf nu wel van waarde."

De knop van vorige week is alvast omgedraaid: "We waren erg ontgoocheld na de nederlaag en het late tegendoelpunt in Genk. Maar een eigenschap van een goede voetballer is dat hij snel verder kan gaan. Het is en blijft een seizoen met hoogtes en laagtes voor ons, maar dat is normaal. Je kan niet van augustus tot mei 100% spelen. We moeten nu het hoofd omhoog houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties