Reactie In degradatienood naar tweeluik Anderlecht-Standard: "We kunnen beide matchen winnen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
In degradatienood naar tweeluik Anderlecht-Standard: "We kunnen beide matchen winnen"
Foto: © photonews

Na de opvallende nederlaag tegen Westerlo zit STVV plots middenin een razend spannende degradatiestrijd. Geen prettige situatie, zeker niet met lastige wedstrijden tegen Anderlecht en Standard in het vooruitzicht.

"Een match tegen de laatste in de stand op deze manier verliezen is extra pijnlijk", verwees Rob Schoofs achteraf naar de foutief toegekende strafschop. "In paniek slaan we nog niet, maar iedereen beseft dat het nog moeilijke weken worden. Als alle nieuwkomers in het ritme geraken, beschikken we over genoeg kwaliteit om nog enkele duels te winnen."

Te beginnen dan maar met het tweeluik Anderlecht-Standard? "Het wordt plots warm, maar de matchen tegen Anderlecht en Standard zijn nog niet beslecht. Hopelijk kunnen we er het maximum uithalen", reageerde Yohan Boli die voor het eerst sinds begin november weer speelde.

Een match tegen de laatste op deze manier verliezen is extra pijnlijk

Rob Schoofs

De Franse aanvaller moest vooralsnog tevreden zijn met een invalbeurt van een kwartier. Damien Dussaut kreeg dan weer zijn eerste basisplek. "Ik hoop dit de komende weken verder te zetten. We staan voor twee zware duels, maar ik geloof erin dat we beide matchen kunnen winnen", besloot de rechtsachter hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties