Update: Ezekiel is de uitzondering en mag weg (maar wil hij?), Conte is een ander geval

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties
Update: Ezekiel is de uitzondering en mag weg (maar wil hij?), Conte is een ander geval
Foto: © photonews

Imoh Ezekiel is nog niet al te gelukkig geweest bij Anderlecht. De aanvaller kreeg zijn kansen meestal op de flank, terwijl hij daar niet tot zijn recht komt. En dus mag hij weg... onder bepaalde voorwaarden.

Ezekiel mag enkel weg als er offensief nog iets bijkomt, maar dat lijkt eraan te komen. "Hij heeft te weinig gespeeld en het is de enige in de kern die terecht teleurgesteld mag zijn", knikte Van Holsbeeck. "We hebben substantiële inspanningen gedaan om hem te halen."

"Maar door het spelen met één spits heeft hij zijn kansen niet gekregen. Voetbal is geen sport om emotioneel in te zijn, maar met hem heb ik toch medelijden. Of hij weg mag? Alles hangt af van wat er nog komt."

Update: Ondertussen kregen we van Al Arabi te horen dat zij geen interesse hebben om Ezekiel weer te verhuren. De Qatarese ploeg zal Anderlecht de boete laten betalen als hij geen 75 procent van de matchen speelt.

'Interesse in Mané' en Conte niet naar Oostende

Ondertussen zou Anderlecht interesse hebben in Carlos Mané, van Sporting Lissabon. Als één van de aanvallende dossiers wordt afgewerkt, mag Ezekiel weg. 

Net als Conte, maar niet naar Oostende. "We hebben gezegd dat we geen concurrenten gaan versterken, dat is ook een beslissing van de Raad van Bestuur. Als er een goed bod komt, mag hij wel naar een andere ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties