Van Holsbeeck aanvaardt kritiek: "Daarvoor zijn we betaald"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 39 reacties
Van Holsbeeck aanvaardt kritiek: "Daarvoor zijn we betaald"
Foto: © photonews

Herman Van Holsbeeck zit in de hoek waar de klappen vallen. Maar de manager van Anderlecht is in al die jaren aan het hoofd van de grootste club van het land bijna profbokser geworden en weet te incasseren. Maar hij belooft even hard terug te slaan.

Net als Besnik Hasi wordt Van Holsbeeck door de fans bekritiseerd. "Dat besef ik maar al te goed. De trainer en manager van Anderlecht worden daarvoor betaald. Wij moeten daar tegen kunnen. Op Anderlecht moet je winnen en mooi voetbal brengen. Als dat niet zo is, moet je de mening van de fans respecteren", zei hij deemoedig.

Op dit moment hangen we tegen de touwen, maar we zullen antwoorden vinden

Herman Van Holsbeeck

Maar dat betekent niet dat Van Holsbeeck de handdoek werpt. "Wie denkt dat deze club tegen de touwen hangt, heeft op dit moment misschien gelijk. Maar op zulke momenten zet deze club zich ook recht. Het bestuur, de spelers en de trainers zitten er mee. En de trainer is op dit moment misschien wel de meest gefrustreerde..."

De trainer is misschien nog het meest gefrustreerd

Herman Van Holsbeeck

"Maar de volgende weken en maanden zullen we antwoorden vinden. We vinden die altijd, dat is één van de kwaliteiten van de club. De druk is groot van binnen- en buitenuit als je niet goed speelt. Het enige positieve aan een match zoals tegen Charleroi is dat we wonnen. De jongeren staan gebukt onder de druk en dat verklaart voor een deel de wisselvalligheid. Intern moeten we daar een oplossing op vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties