Weer geen play-off 1, teleurstelling is zeer groot bij KV Mechelen

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Weer geen play-off 1, teleurstelling is zeer groot bij KV Mechelen
Foto: © photonews

De teleurstelling was zaterdagavond zeer groot in het Afas stadion. KV Mechelen gaf de zege tegen KRC Genk in de slotminuten alsnog uit handen en zag zo ook zijn laatste kans op play-off 1 door de vingers glippen.

Het wordt ook dit seizoen opnieuw geen play-off 1 voor de Maneblussers. Nochtans was de hoop en de ambitie nog aanwezig. "We wilden play-off 1 nog ambiëren", gaf Glenn Claes volmondig toe. De 1 op 6 tegen Westerlo en Genk fnuikten die droom.

"We moeten nu zeker niet meer over play-off 1 spreken", reageert De Petter. "Die 1 op 6 is gewoon te weinig", vult Claes aan. "Als we tegen Genk gewonnen hadden, dan was er nog een kansje. Dit is klote." Teleurstelling troef dus.

We wilden play-off 1 nog ambiëren 

Glenn Claes

Nochtans speelde Mechelen een prima partij tegen de Limburgers. "We hadden voldoende kansen, maar maakten ze niet af. Als er één ploeg verdiende te winnen, dan waren wij het wel. We speelden goed als collectief blok", aldus Glenn Claes.

Wat nog rest is een kleurloos einde van de reguliere competitie en dan hopen op een sterke play-off 2, hetzelfde scenario als een jaar geleden. "Vorig seizoen was onze play-off 2 heel goed. Waarom zou dat nu niet lukken?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties