Publiekslieveling Anderlecht neemt het op voor Vanden Borre: "Ergens hoop ik dat hij terugkeert"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Publiekslieveling Anderlecht neemt het op voor Vanden Borre: "Ergens hoop ik dat hij terugkeert"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre lijkt binnenkort terug te keren bij de A-kern van RSC Anderlecht. En dat na zijn 'janetten'-uitspraken aan het adres van zijn ploegmakkers. Niet eenvoudig, maar "Ergens hoop ik dat hij terugkeert", zegt het paars-witte boegbeeld Walter Baseggio.

“Eerlijk, dat zal niet makkelijk gaan na het ‘lawaai’ die alle partijen gemaakt hebben”, steekt Baseggio van wal in Het Laatste Nieuws. “Het probleem zal niet het voetbal of trainen zijn – zijn talent en ervaring staan niet ter discussie -, de grootste zorg is zijn terugkeer in de kleedkamer.”

“Bepaalde spelers voelen zich aangesproken door zijn uitspraken, en hoe zullen zij reageren? Ikzelf was vroeger een kalme jongen in de kleedkamer, maar ik vond het wel belangrijk dat iedereen respect had voor elkaar. Anthony heeft woorden gebruikt die hij niet had mogen zeggen.”

"Vanden Borre kan zich snel weer in de gunst spelen"

Toch hoopt Baseggio stiekem op een comeback van VDB. “Zoals ik Vanden Borre ken, is hij een vriendelijke jongen met een wat lollig karakter, hij kan zich snel weer in de gunst spelen. Ergens hoop ik dat hij terugkeert, want hij kan nog veel bijdragen aan Anderlecht”, besluit de voormalige spelmaker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties