Van Holsbeeck en Vanden Stock lezen kleedkamer de levieten

Van Holsbeeck en Vanden Stock lezen kleedkamer de levieten
Foto: © Photonews

Anderlecht moet opstaan, maar er komen steeds meer kleine onlusten uit de kleedkamer druipen. Het bestuur en de trainersstaf wil één front vormen en riep ook de spelersgroep op om zich daarbij aan te sluiten... op ferme toon.

Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck die zich in de kleedkamer laten zien, dat gebeurt amper. Zeg maar enkel bij moeilijke momenten. En dat Anderlecht nu een moeilijk moment kent, is wel duidelijk. De bestuurstop ging dan ook zijn zegje doen in de vestiaire bij aanwezigheid van de volledige spelersgroep.

Er werd opgeroepen om te tonen dat ze voor de grootste club van het land spelen en dat het gedaan moet zijn met persoonlijke ambities. Er moet gewonnen worden en goed voetbal gebracht worden. Naar verluidt maakte de aanwezigheid van de twee wel indruk. "Dat hoop ik wel", zei Besnik Hasi.

Vooral van Vanden Stock, die gewoonlijk nooit in de kleedkamer komt, waren de spelers geschrokken. Hij vond dat de fierheid om voor Anderlecht te spelen er weer moet van afstralen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties