Overzicht buitenland: nul op zes voor Hazard en co

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Overzicht buitenland: nul op zes voor Hazard en co
Foto: © Photonews

Niet alleen in België werd er gevoetbald, ook in het buitenland stonden reeds enkele interessante duels op het programma. Lille kende een pijnlijke avond, net als Gladbach.

Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 1-0

Na een dramatische start in de Bundesliga volgde een trainerswissel en een uitstekende reeks bij Gladbach. Nu zijn Thorgan Hazard en co opnieuw aan erg zwakke reeks bezig. 

Sinds de knappe zege tegen Bayern München begin december werd maar één match meer gewonnen. Tegen Mainz liep het opnieuw fout: Gladbach ging met 1-0 onderuit. Hazard viel op het uur in. 

Olympique Marseille - Lille 1-1

Voor Lille is het ganse seizoen tot nog toe dramatisch. In Marseille leken de Noord-Fransen echter op weg naar een deugddoende zege. Tot Rabillard daar diep in de absolute slotseconden anders over besliste en een tienkoppig OM toch nog een punt bezorgde. 

Derby County - Manchester United 1-3

Manchester United slaagde erin een bekerblamage te vermijden. Rooney zette met een heerlijke treffer de bezoekers al vroeg op voorsprong, maar Thorne zorgde voor de gelijke stand aan de pauze. In de tweede helft klaarden Blind en Mata de klus voor United. 

Overige uitslagen: 

Willem II - Heracles Almelo 0-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties