Berchem blikt vol vertrouwen vooruit op derby en heeft duidelijke boodschap voor fans Beerschot-Wilrijk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Berchem blikt vol vertrouwen vooruit op derby en heeft duidelijke boodschap voor fans Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag staat de streekderby tussen Berchem Sport en KFCO Beerschot-Wilrijk op het programma. De thuisploeg hoopt voor een vol huis stiekem op puntengewin tegen de manschappen van Urbain Spaenhoven. Ondervoorzitter Dirk Lambrechts op kop.

“De vakken voor Berchem-supporters zijn alvast volledig uitverkocht”, steekt ondervoorzitter Dirk Lambrechts van wal in een gesprek met Voetbalkrant.com. “En volgens wat ik reeds hoorde verkochten ook de tickets van de bezoekers als zoete broodjes. Het stadion zal dan ook nagenoeg uitverkocht zijn.”

“Het is niet de bedoeling dat er Beerschot-supporters in het vak van Berchem plaatsnemen. Er zijn wel mensen met een ‘dubbele sympathie’, maar er is uitdrukkelijk gevraagd om niet met een sjaal van Beerschot in het vak van Berchem – en andersom uiteraard – te gaan zitten.”

"Niemand moet gemotiveerd worden voor deze match"

Dirk Lambrechts

Op sportief vlak belooft het sowieso een hoogdag te worden in het Ludo Coeckstadion. “Die match leeft hier sowieso meer dan een andere match, dat is logisch. Wij zijn weliswaar de underdog, maar onze spelers voelen een grote drang om zich te tonen. Ik denk niet dat er één speler gemotiveerd moet worden voor deze match.”

“We zijn zeker in staat om deze match te winnen. Beerschot-Wilrijk is favoriet, maar… elke wedstrijd moet gespeeld worden. We gaan ons in elk geval niet ingraven en in onze kansen geloven”, besluit Vermeylen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties