Genk-supporters pakken uit met kristalheldere boodschap voor Peter Maes!

Robby Morren
Robby Morren
| 45 reacties
Genk-supporters pakken uit met kristalheldere boodschap voor Peter Maes!

Dimitri De Condé heeft uitstekend werk verricht de voorbije transferperiode. Dat vinden de Genk-supporters die de druk nu op de schouders van Peter Maes leggen. Zij toonden een niet mis te verstane boodschap.

De Condé haalde tijdens de afgelopen maand Uronen, Malinovskyi, Karelis en Samatta naar de Cristal Arena. Allemaal spelers die mooie adelbrieven kunnen voorleggen, zo werd Samatta uitgeroepen tot beste voetballer in Afrika. De supporters zijn dan ook blij met het werk van de technisch directeur.

De boodschap op hun spandoek is kristalhelder. Of toch voor de Limburgers onder ons. 'Bedankt Dimi. Maes, nou is't oan och!!!ofwel 'Bedankt Dimi. Maes, nu is het aan jou!'. De supporters zijn ervan overtuigd dat Peter Maes nu alle wapens in handen heeft om sportieve successen te boeken. 

Snakken naar play-off 1

De druk wordt nu verlegd van het bestuur naar de oefenmeester. Hij weet wat hem te doen staat. Racing Genk greep vorig seizoen naast play-off 1, Maes moét ervoor zorgen dat de Cristal Arena opnieuw het decor zal vormen voor topwedstrijden tegen onder meer Anderlecht, Gent en Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties