Reactie Praet wervelt... op rechts: "Ik speel waar de trainer dat wil"

Praet wervelt... op rechts: "Ik speel waar de trainer dat wil"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden Dennis Praet een goal gegund. Na zijn match en de mooie pogingen die hij ondernam, had hij dat wel verdiend, maar Jean-François Gillet en de paal stonden in de weg. Dat neemt niet weg dat Praet een serieuze goeie wedstrijd speelde.

Dennis Praet was duidelijk na de confrontatie. "We verdienden te winnen. En toch is er meer tevredenheid dan vorig week in de kleedkamer, want we hebben goed gespeeld. Het is jammer dat we de drie punten niet pakten, maar op Anderlecht is mooi spel ook belangrijk", beseft Praet maar al te goed.

De concurrentie brengt concentratie met zich mee 

Dennis Praet

Praet had zelf verschillende kansen. "Bij de eerste was mijn controle goed, maar Gillet had een fantastische reflex in huis. Daarna was het de paal. Ja, het liep goed met Djuricic. Dat ik op rechts moest spelen? Ik speel waar de trainer me zet."

Negatief was dan weer dat Anderlecht zijn voorsprong niet kon vasthouden. "We hebben te veel achteruit gelopen. Maar je moet ook toegeven dat die goal uit het niets valt. Daar moeten we op werken. De nieuwkomers brachten iets bij. De concurrentie brengt concentratie met zich mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties