Preud'homme legt uit: "Ik moest toch verrassen? Daarom roteer ik deze keer niet!"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brugge
| 2 reacties

Michel Preud'homme voert geen wissels door voor tweede Club Brugge - AA Gent in vier dagen

Preud'homme legt uit: "Ik moest toch verrassen? Daarom roteer ik deze keer niet!"
Foto: © Photonews

Club Brugge kwam op een dikke twee weken tijd drie keer oog in oog met KAA Gent te staan. Woensdag werd gewonnen, zondag geen nieuwkomers tussen de lijnen bij MPH. "Ik moest toch verrassen?"

"Ik gooi sowieso vijf spelers uit mijn basisploeg", had Preud'homme nog aangegeven op zijn persconferentie twee dagen voor de match. Maar zie: geen wijzigingen in de elf van de blauw-zwarte oefenmeester.

"Ze hebben het allemaal goed gedaan", gaf MPH aan voor de partij tegen Gent. "Bovendien hadden bepaalde spelers een specifieke opdracht woensdag en dan is het beter om niet te veel te wijzigen. Voor bepaalde taken is het beter dezelfde mannen te gebruiken."

Never change a winning team

En zo dus voor de tweede keer dit seizoen geen wissels in de basiself bij Club Brugge. MPH wisselde dit seizoen al meer dan 150 keer, maar gelooft tegen Gent in "Never change a winning team."

"Hij heeft het tegengif tegen Gent gevonden", was ook Aad De Mos al duidelijk in aanloop naar de match. Dat tegengif moet hij nu dus ook voor match twee tegen de Buffalo's gaan gebruiken.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties