VIDEO: "Victor Valdes hoorde nog niet van PO2 en Waasland-Beveren kan in de problemen komen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
VIDEO: "Victor Valdes hoorde nog niet van PO2 en Waasland-Beveren kan in de problemen komen"
Foto: © SC

Met nog vier speeldagen te gaan wordt de strijd om PO1 en de degradatie spannender dan ooit. Zowel bovenin als onderin is nog niets beslist. Hoe ziet onze huisanalist Hernan Losada het slot van de reguliere competitie tegemoet?

Richting PO1 kon enkel Genk winnen, maar mogen de Limburgers op hun lauweren rusten? Niemand is zeker", vindt Losada. "Die spanning hebben we nooit eerder meegemaakt. En dat is leuk voor de volgers. Zulte Waregem kent het makkelijkste programma. Standard ontvangt nog Genk en Charleroi. Dat is een voordeel.

Toch zal het voor de Rouches moeilijk worden om zich van een plek in de top 6 te verzekeren. "Niemand had voorspeld dat Standard met al die nieuwe spelers misschien in play-off 2 gaat spelen. Dat zou verschrikkelijk zijn. Ik denk niet dat Valdes al van PO2 heeft gehoord."

OH Leuven heeft te veel kwaliteit om te zakken

Hernan Losada

Onderin zijn alle ogen gericht op het duel tussen Moeskroen-Péruwelz en OH Leuven. "In mijn ogen blijft OHL over te veel kwaliteit beschikken. En iedereen verwachtte dat Westerlo zou zakken, maar ze pakten heel wat punten. Waasland-Beveren daarentegen kan nog in de problemen komen", besluit Losada.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties