Sterkhouder Lommel United in het ongewisse over toekomst: "Uit respect voor de club onderhandel ik nog niet met andere ploegen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Sterkhouder Lommel United in het ongewisse over toekomst: "Uit respect voor de club onderhandel ik nog niet met andere ploegen"
Foto: © Photonews

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Lommel United staat dezer dagen op de achtste plaats in de Proximus League, maar de Limburgse club zal tot het einde van het seizoen moeten knokken voor zijn plek in die fel begeerde top acht. Bart Goossens heeft een voorstel tot contractverlenging op zak, maar kan voorlopig nog niet bijtekenen...

Goossens is na dit seizoen einde contract bij Lommel en voorlopig is het nog niet duidelijk wat er zal gebeuren. “Ik had reeds een goed gesprek met Lommel en heb ook een contractvoorstel van de club op zak.”

"Uit respect voor Lommel onderhandel ik niet met andere clubs"

“Alleen: dat voorstel is pas geldig als we bij de eerste 8 eindigen en Lommel volgend jaar deel uitmaakt van de groep met profclubs”, vertelt Goossens in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Die achtste plaats vasthouden wordt een hele zware klus.”

“Het is momenteel dan ook een beetje in spanning afwachten voor mij. Ik wil uit respect voor Lommel nog niet onderhandelen met andere clubs. Maar als we er met Lommel niet in slagen om bij de eerste acht te eindigen, dan bestaat de kans dat ik andere oorden opzoek.”

"Ik kan heel wat tweedeklassers iets bijbrengen"

Bart Goossens

“Ik ben 31, maar heb nog steeds de gezonde ambitie om er iedere dag tegenaan te gaan. Van eerste klasse droom ik niet meer, van een ambitieuze club die straks bij de eerste acht eindigt wél. Ik heb meer dan 350 wedstrijden op de teller staan, dat wil toch al wat zeggen. Ik denk dat ik veel tweedeklassers iets kan bijbrengen.”

Iedere dag 250 kilometer heen en weer naar Lommel

Hoewel de voormalige speler van AA Gent, VW Hamme, KSV Roeselare en Standaard Wetteren nog lang niet is uitgekeken op Lommel, speelt er nog iets anders. “Ik ben hier aan mijn vierde seizoen bezig en heb het hier heel hard naar mijn zin. Maar ik rijd elke dag 250 kilometer heen en weer naar de club. Dat is niet niks.”

“Als ik Lommel verlaat, dan is dat om ergens dichter bij huis te gaan voetballen. Maar we zien wel wat de toekomst brengt. Voorlopig focus ik me op Lommel en het (op zijn minst) behalen van de achtste plaats.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties