Gorius legt opmerkelijk vertrek uit: "Zij krijgen voorrang"

Redactie
| 11 reacties
Gorius legt opmerkelijk vertrek uit: "Zij krijgen voorrang"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Julien Gorius verlaat met onmiddellijke ingang Racing Genk en vertrekt naar China. Nogal een opmerkelijke transfer, maar de Franse middenvelder had daar zo zijn redenen voor.

"Ik vreesde dat ik niet veel meer aan de bak zou komen in Genk en drie maanden zonder voetbal zag ik niet zitten. Toen deze kans zich voordeed, heb ik dan ook niet geaarzeld. Ik neem de uitdaging met beide handen aan", legt hij uit in Het Belang van Limburg.

Gorius verloor zijn basisstek en dat was dus de belangrijkste reden. "Ik vertrek met een goed gevoel. Dit was niet mijn beste seizoen. Maar dat heeft veel, zo niet alles te maken met die aanslepende enkelblessure. Tot oktober heb ik bijna alle matchen gespeeld, daarna was het over. Tegen de tijd dat ik weer fit was, had de ploeg zich gevormd en was er niet echt meer een plaats voor mij."

"Er is dit seizoen veel gebeurd in Genk. De strategie is veranderd. De jeugd krijgt voorrang. Eigenlijk ben ik één van de laatste overlevenden. Toch zal je me geen slecht woord over de club horen zeggen. Ik heb mooie herinneringen: het winnen van de beker, onze Europese campagnes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties