AA Gent reageert op negatieve berichten omtrent nieuwe grasmat

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 1 reacties
AA Gent reageert op negatieve berichten omtrent nieuwe grasmat
Foto: © photonews

Na de groepsfase van de Champions League worden de velden gecontroleerd bij de clubs. Zo ook bij KAA Gent. De Buffalo's worstelen al even met hun grasmat en dus kwam een specialist eens kijken. Hij stuurde Gent naar Engeland om daar een nieuwe grasmat te gaan scouten.

In een officiële clubmededeling heeft KAA Gent bekend gemaakt dat het zijn grasmat moet aanpassen van de UEFA:

"Na de groepsfase van de Champions League werd door UEFA een evaluatie gemaakt van de grasmat van alle deelnemende ploegen. Omdat KAA Gent daar niet sterk scoorde, is de UEFA consulent en grasmatspecialist Richard Hayden onze grasmat komen bekijken. Er werden door de club onmiddellijk enkele aanpassingen gedaan maar die bleken nog steeds onvoldoende."

De Buffalo's vroegen dan maar aan de grasmatspecialist wat zijn voorstel was om het veld te verbeteren. Hij raadde Gent County Turf in Engeland aan.

Samen met twee vertegenwoordigers van de firma die nu verantwoordelijk is voor het veld in de Ghelamco Arena trokken ze over de Noordzee. Het verdict is positief. Nu hopen ze tot een definitieve oplossing te komen zodat de Buffalo's terug naar believen kunnen voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties