"Dat is het domste wat Club Brugge ooit heeft gedaan" en "Ik mag er niet aan dat één van mijn renners hier in een witte Bentley aankomt"

Redactie
| 20 reacties
"Dat is het domste wat Club Brugge ooit heeft gedaan" en "Ik mag er niet aan dat één van mijn renners hier in een witte Bentley aankomt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbal en wielrennen. Het blijven dé twee Belgische sporten bij uitstek. Jan-met-de-pet zit wekelijks op de tribunes van een voetbalstadion, maar nu en dan krijgt de koers voorrang.

Zaterdag trekt het Vlaamse voorgang zich op gang met De Omloop, zondag volgt Kuurne-Brussel-Kuurne. We zijn dan wel een voetbalwebsite, maar Jannie Haek is toevallig fan van... Club Brugge!

"Club is sinds jaar en dag een sympathieke ploeg", vertelt de grote baas van de Nationale Loterij en dus ook van Lotto-Soudal in Het Laatste Nieuws. "Een club zonder vedetten, waar iedereen moet werken."

De professionalisering is het domste wat blauw-zwart ooit heeft gedaan. Wat is er mis met sympathiek zijn en veel fans hebben?

Jannie Haek

"De professionalisering is het domste wat blauw-zwart ooit heeft gedaan. Wat is er mis met sympathiek zijn en veel fans hebben? Dat je anders niet bleef winnen? Volgens mij is Club Brugge daarna beginnen verliezen."

Haek wil op die manier maar zeggen dat Lotto-Soudal geen vedetten zal aantrekken. "Als ploeg hebben we het imago dat KAA Gent had voor de komst van Mbark Boussoufa. Ik wil er niet aan denken dat één van mijn renners hier met een witte Bentley aankomt."

"Ik hoor Michel Louwagie en Ivan De Witte al maanden zeggen dat ze geen dure vedetten hoeven, dat er een loonlimiet is,... Ik heb alleen maar vaststellen dat Gent al twee keer verloren heeft tegen Club sinds die transfer." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties