Zware keuzes voor Hasi: Suarez of Praet en Dendoncker of Badji?

Zware keuzes voor Hasi: Suarez of Praet en Dendoncker of Badji?

De concurrentie is momenteel moordend bij Anderlecht. Sommige jongens krijgen absoluut geen kansen meer, anderen moeten strijden voor hun minuten. Voor Besnik Hasi de ideale situatie, want het niveau van sommigen gaat erop vooruit.

Zo heeft Hasi dit weekend al moeilijke keuzes te maken nadat Matias Suarez uitblonk tegen Standard en Stéphane Badji in dezelfde match een paar keer in de fout ging. "En Dennis is terug. Maar ik heb liever die moeilijke keuzes. Zelfs voor op de bank te geraken, is het vechten, want ik heb een paar jongens gezien die het bij de beloften heel goed deden. En iedereen is fit."

Bij de beloften greep Ibrahima Conte zijn kans, terwijl Nuytinck staat te trappelen om zich weer te bewijzen. En ja, Matias Suarez liet zich echt wel positief opmerken tijdens de match tegen de Rouches. "Mati had wat last aan de heup deze week, maar het is geen probleem. Hij deed het inderdaad goed. Maar we hebben ook nog Djuricic, Praet die terug is en Acheampong die scoort", aldus Hasi.

Badji of Dendoncker? Je speelt anders met beiden

Besnik Hasi

Maar die Djuricic lijkt wat vermoeid. "Hij was dood na de match van zondag. Maar dat is normaal met al wat die gespeeld heeft. Hij moet zelf voelen wanneer het op is, maar daar staat tegenover dat hij alles wil spelen."

En dan is er nog Badji, die bij de stilstaande fases in de fout ging. Dendoncker deed het dan weer goed tegen Olympiakos. Maar over die positie wou Hasi niet veel kwijt. "Over die fases hebben we gepraat. Het was lang geleden dat het zo frappant was. Badji of Dendoncker? Je speelt anders met beiden. Dat hangt af van de match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties