Reactie Trainer Stijn Vreven (Waasland-Beveren) zag na de wedstrijd tegen Mechelen wie de topschutter van de competitie moest zijn

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 7 reacties
Trainer Stijn Vreven (Waasland-Beveren) zag na de wedstrijd tegen Mechelen wie de topschutter van de competitie moest zijn
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren kwam op eigen veld niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen KV Mechelen. Een puntendeling die correct leek gezien de kansen, al zag trainer Stijn Vreven dat zijn ploeg toch moest scoren.

"Als er één ploeg moest winnen vandaag, waren dat zeker wij. Maar ik ben niet streng voor mijn spelers. We hebben een jonge ploeg en zijn zeker van het behoud", reageerde Vreven meteen na de wedstrijd. Gano had topschutter van de competitie kunnen zijn, maar het is zijn eerste volledig seizoen in eerste klasse. Ik verwijt hem die missers niet."

Minstens één van mijn drie kansen moest binnen - Siebe Schrijvers

Maar Gano was niet de enige spits die een doelpunt aan de voet had, ook Genk-huurling Siebe Schrijvers had meerdere kansen. Hij beseft dat het zijn team vandaag aan efficiëntie ontbrak. "We hebben te veel kansen laten liggen vandaag. Gillet kon tot drie keer toe mij beletten te scoren. Daar had er minstens eentje van binnen gemoeten."

Volgende week moet Waasland-Beveren aan de bak tegen Westerlo, dat zijn laatste pijlen afschiet in de strijd tegen de degradatie. "We gaan opnieuw alles geven. We kunnen nog enkele plaatsjes stijgen, en dat is absoluut ons doel", aldus de jonge aanvaller na de match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties