Excuses maar geen uitleg bij Anderlecht-spelers: "Dit is dramatisch"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 18 reacties
Excuses maar geen uitleg bij Anderlecht-spelers: "Dit is dramatisch"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat was me dat weer voor een belabberde prestatie die Anderlecht gisteren op de mat legde tegen Moeskroen. Amper een kans, goals weggeven en zelfs gedomineerd worden door een ploeg die tot gisteren kon degraderen. Daarmee maak je geen beste beurt, zeker niet bij je eigen aanhang.

Die aanhang schreeuwde op de sociale media weer Besnik Hasi buiten. Maar ook de spelers mogen eens geviseerd worden. "We weten dat we ons moeten verontschuldigen bij de fans", klonk het deemoedig bij Badji en Nuytinck. "Dit was Anderlecht onwaardig."

Deze club heeft al vaker bewezen dat ze een inhaalrace kunnen lopen

Bram Nuytinck vond er geen verklaring voor. "We waren gewaarschuwd dat het hier een moeilijke match ging worden en dan beginnen we zo. Een vroeg doelpunt na dekkingsfouten...", aldus de Nederlander die zelf niet vrijuit ging. "En dan denk je op het einde nog een puntje te hebben, maar dan ga je er met nul weg. Dit is dramatisch."

Want Club Brugge staat nu al negen punten voor. "We wilden die kloof absoluut op zes punten houden. Maar goed, er is nog niets verloren. Deze club heeft al vaker bewezen dat ze een inhaalrace kunnen lopen", zei Nuytinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties