Christian Benteke geeft criticasters lik op stuk en trapt Liverpool in minuut 95 (!) naar de overwinning!

Cédric De Volder
| 24 reacties

Liverpool FC heeft de volle buit gepakt op het veld van Crystal Palace, maar het heeft wel bloed, zweet en tranen gekost. Christian Benteke was uiteindelijk de matchwinnaar.

Christian Benteke startte op de bank, maar mocht tien minuten voor affluiten invallen voor Divock Origi. Op die moment stond er een 1-1 op het scorebord.

Maar de Rode Duivel gaf alle criticasters lik op stuk. De aanvaller lokte slim een (lichte) strafschop uit en ging zelf achter de bal staan. Het was zijn eerste doelpunt sinds dertig december jongstleden.