Hein heeft zijn huiswerk gemaakt en haalt deze twee redenen aan waarom AA Gent geen half maar een héél mirakel nodig heeft

Redactie
| 6 reacties
Hein heeft zijn huiswerk gemaakt en haalt deze twee redenen aan waarom AA Gent geen half maar een héél mirakel nodig heeft
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"We hebben geen half, maar een héél mirakel nodig." Het besef dat de kwalificatie voor de volgende CL-ronde aartsmoeilijk wordt was maandagavond groot bij Hein Vanhaezebrouck. De statistieken van de Wolven flakkerden de Gentse hoop bovendien niet op.

"We hebben ons serieus in de eigen voet geschoten als je weet dat - één - Wolfsburg thuis bijna niet verliest en - twee - bijna nooit verliest met twee doelpunten verschil", opende Van Haezebrouck zijn persbabbel.

"Dat gebeurde de jongste twee jaar enkel tegen Bayern München twee keer en in Europees verband tegen Napels en Everton. Dan weet je dat we geen half, maar een heel mirakel nodig hebben."

Mirakels in het voetbal zijn uiterst zelden, maar ze gebeuren nu en dan

Toch geeft de Gentse T1 de strijd niet op. "Mirakels in het voetbal zijn uiterst zelden, maar ze gebeuren nu en dan. Ik moet ervoor zorgen dat mijn spelers zo goed mogelijk gewapend zijn om hier een goede partij te spelen."

"Als je op voorsprong komt, is de afstand tot een kwalificatie een stukje korter. We moeten vermijden dat we snel achter komen. Bovendien is het beter dat er snel goals beginnen vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties