Klokkenluidersite doet het wéér en gooit nu alle (opmerkelijke) transferdetails van Yannick Carrasco te grabbel

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Klokkenluidersite doet het wéér en gooit nu alle (opmerkelijke) transferdetails van Yannick Carrasco te grabbel
Foto: © photonews

De klokkenluidersite Football Leaks heeft opnieuw van zich doen spreken. En deze keer werden de transferdetails van Rode Duivel Yannick Carrasco te grabbel gegooid. Bij Monaco en Atlético Madrid zullen ze er niet mee kunnen lachen...

Football Leaks gooide vandaag de overeenkomst tussen AS Monaco en Atlético Madrid op het net. En daaruit leren we dat Atlético net iets meer dan 17 miljoen euro - het exacte bedrag van 17.258.885 euro - betaalde voor de transfer van Carrasco, die vorige zomer naar Spanje verkaste.

Doorverkoopclausule van 25%!

De Fransen lieten bovendien ook een doorverkoopclausule van 25% opnemen in de deal. Als Atlético onze landgenoot straks voor veel geld weet door te verkopen, dan zal het een vierde van die opbrengst moeten doorstorten naar Monaco. Goed gezien van de ex-club van Carrasco.

Minstens 5 miljoen

Bij Monaco lieten ze bovendien nog een slimme clausule opnemen in het contract. Als die 25% van het bedrag waarvoor Atlético Carrasco zou doorverkopen tegenvalt, dan strijken de Fransen sowieso iets meer dan 5 miljoen euro - het exacte bedrag van 5.076.150 euro - op. Het volledige contract kan je via deze link inkijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties