Preud'homme laat in PO1-kaarten kijken: "Zulte Waregem ligt ons niet, maar is een verplaatsing naar Standard zoveel beter?"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 11 reacties
Preud'homme laat in PO1-kaarten kijken: "Zulte Waregem ligt ons niet, maar is een verplaatsing naar Standard zoveel beter?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag valt het doek over de reguliere competitie. Het is niet alleen onderaan razend spannend, maar ook de strijd om het laatste PO1-ticket is om duimen en vingers af te lekken. Michel Preud'homme hoopt toch stiekem op Standard...

Standard en Zulte Waregem - KV Kortrijk heeft slechts een waterkansje - strijden zondag om het resterende PO1-ticket. Het is algemeen geweten dat RSC Anderlecht duimt voor KV Mechelen (tegen de Rouches, nvdr.) en Zulte Waregem.

"Ik snap het wel dat een ploeg liever niet tegen Standard speelt", bedoelt Michel Preud'homme paars-wit. "Maar uiteindelijk hebben we het zelf niet in de hand, hé."

Ik snap het wel dat RSC Anderlecht liever niet tegen Standard speelt

Michel Preud'homme

De Luikenaar komt zelfs met een voorbeeld aandraven. "Club Brugge heeft het altijd lastig bij Zulte Waregem. Maar moeten we daarom hopen dat Standard play-off 1 haalt? Is een verplaatsing naar Standard zoveel beter?" (knipoogt)

Luiks bloed

Maar tussen de regels door is het duidelijk: Preud'homme hoopt op Standard in play-off 1. Niet alleen omdat Anderlecht het dan extra lastig krijgt, maar ook simpelweg om er door zijn hart Luiks bloed stroomt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties