Sterkhouder van Genk is na maanden eindelijk terug: "Ik ben net op tijd opnieuw honderd procent"

Redactie
| 9 reacties
Sterkhouder van Genk is na maanden eindelijk terug: "Ik ben net op tijd opnieuw honderd procent"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Timothy Castagne maakt zondag zijn wederoptreden bij KRC Genk na maandenlang blessureleed. De 20-jarige flankverdediger onderging een operatie aan de ogen, maar is klaar om te knallen in play-off 1.

Alex McLeish dropte Timothy Castagne vorig seizoen uit het niets in de basis, maar dat bleek een succes. De 20-jarige flankverdediger ontpopte zich tot één van de sterkhouders van de Limburgers.

Maar dan sloeg het noodlot toe. Castagne hield aan een botsing met Sawaneh Ibou van Waasland-Beveren een hersenschudding, migraine-aanvallen en dubbelzicht over. Een operatie aan de ogen drong zich na maanden dan toch op.

Ik kon op die manier niet blijven voetballen op het hoogste niveau

Timothy Castagne

"Ik maakte me echt zorgen", vertelt Castagne in Het Laatste Nieuws. "Ik kon op die manier niet blijven voetballen op het hoogste niveau. Ik wilde onder de nieuwe coach (Peter Maes, nvdr.) knokken voor mijn plaats, maar voor de buitenwereld was ik uit vorm."

Castagne is ondertussen hersteld en door de schorsing van Sandy Walsh krijgt hij zondag meteen zijn kans tegen KV Oostende. "Ik voel me fysiek goed en de test met de beloften tegen KV Mechelen was goed. Ik denk dat ik net op tijd honderd procent zal zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties