Reactie Renard reageert na heisa: "Hoe het zo is kunnen lopen? Dat is een goede vraag"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Mechelen
| 16 reacties
Renard reageert na heisa: "Hoe het zo is kunnen lopen? Dat is een goede vraag"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Renard had zich zijn terugkeer naar Mechelen wellicht helemaal anders voorgesteld. Standard kreeg een 4-0-pandoering om de oren en kan play-off 1 vergeten. "Hoe het zo is kunnen lopen? Dat is een goede vraag."

Olivier Renard is sinds zijn overstap van KV Mechelen naar Standard niet de beste vriend van de supporters van KV Mechelen. De rood-gele aanhang nam hem tijdens de wedstrijd al op de korrel. Dat kan je HIER nalezen.

"Maar ik heb heel veel respect voor KV Mechelen", aldus Renard. "Die overstap is serieus uitgesmeerd en opgeklopt door de media. Ik ben de spelers van Malinwa in de kleedkamer gaan feliciteren met hun overwinning."

Ik ben de spelers van KV Mechelen in de kleedkamer gaan feliciteren met hun overwinning

Olivier Renard

De technisch directeur van Standard had ook geen verklaring voor de pandoering. "Hoe het zo is kunnen lopen? Dat is een goede vraag. Mechelen voetbalde met een ongelooflijke mentaliteit."

Sfeertje gemaakt

"Het kan zijn dat de spelers tegen me wilden winnen", besluit Renard. "Die sfeer werd de voorbije dagen toch een beetje zo voorgesteld, hé. Maar we mogen ook niet vergeten dat Standard al een lange weg heeft afgelegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties