Reactie Gaverfeesten bij Essevee: "Niemand geloofde nog in ons, wel ja ..."

Gaverfeesten bij Essevee: "Niemand geloofde nog in ons, wel ja ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is Zulte Waregem gelukt. Al het mindere van de voorbije weken is vergeten, want play-off 1 is een feit. En in de tweede helft liet Essevee opnieuw zien waarom de top-6 voor hen uiteindelijk toch verdiend is.

We moesten opvallend lang wachten op de spelers in de mixed zone, maar zij waren ondertussen een feestje aan het bouwen in de kleedkamers. Even daarvoor hadden ze ook met de fans al uitgebreid gevierd. De supporters gingen er 90 minuten achter staan én dat leverde op: 3-0 en op naar de top-6.

"Niemand geloofde nog in ons, maar we hebben het toch mooi weten te doen", klonk het bij Christophe Lepoint na de deugddoende overwinning tegen Moeskroen. "Het was duidelijk dat er wat opluchting was na de 2-0, daarna gingen we echt vrijuit gaan spelen en lieten we toch al wat leuke dingen zien."

Nu mogen we wel eens feesten -

"Natuurlijk is de opluchting groot", pikt ook Mbaye Leye in. "In het begin van het seizoen hadden we het doel om play-off 1 te halen en dat is ons op het nippertje gelukt. Dit is een geweldige prestatie, nu willen we niet gewoon figureren in de eindstrijd. We willen zeker nog iets laten zien. Waar ons dat gaat brengen? We moeten niet aan een plaats denken, maar aan matchen om te winnen."

Conclusie: iedereen tevreden bij Zulte Waregem: "We hebben moeilijkere maanden gehad", knikt Onur Kaya. "Maar we stonden wel lange tijd in de top-6, dus over het gehele seizoen bekeken is dit verdiend." Of zoals de kapitein het verwoordde: "Vanavond mogen we feesten en mag er eens een exces zijn, na 23 speeldagen in de top-6 valt er nu veel van ons af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties