AA Gent ligt definitief uit de Champions League. Wie verdedigt onze Belgische eer nog?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
AA Gent ligt definitief uit de Champions League. Wie verdedigt onze Belgische eer nog?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wolfsburg flikkerde de Buffalo’s vakkundig uit het kampioenenbal. Maar onze jongens doen het goed in topploegen buiten de landsgrenzen. Welke Belgische voetballers doen nog mee in de Champions League?

Nog niet alle terugmatchen van de achtste finales zijn gespeeld. Zo staat er vanavond met de wedstrijd tussen PSV en Atlético Madrid een duel tussen twee Belgische flankaanvallers op de affiche. Carrasco staat alvast in de basis bij de Madrilenen.

Ex-Bruggeling Lestienne daarentegen begint op de bank bij PSV. De heenwedstrijd in Eindhoven bleef steken op 0-0, het kan dus nog alle kanten uit. Extra goed nieuws: er bekert sowieso een landgenoot verder.

Ook tijdens Manchester City - Dinamo Kiev komt er een Belg in actie. Kapitein en rots in de branding Vincent Kompamy staat met de Citizens al met één been in de volgende ronde dankzij de 1-3-overwinning buitenhuis. De Bruyne heeft nog steeds last van zijn blessure en zal dus niet worden opgesteld.

De laatste Belg die nog een match te spelen heeft in de achtste finales van de Champions League is Thomas Vermaelen. Althans: zijn ploeg, Barcelona, komt in actie. Of de Belgische verdediger een kans zal krijgen, is lang niet zeker. Barcelona won in de heenmatch al met 0-2 van Arsenal. Morgen kan Barça het afmaken in Camp Nou.

Koen Casteels is al zeker

De goalie van Wolfsburg is momenteel de enige Belg die al zeker is van een plaats in de kwartfinales. Koen Casteels plaatste zich met die Wölfe ten koste van onze landskampioen AA Gent. het werd 2-3 en 1-0, telkens in het voordeel van de Duitsers.

Wil jij de uitslag van de wedstrijden voorspellen?

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties