Ondanks riante uitgangspositie is Barça-coach niet gerust op goede afloop tegen Arsenal

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Ondanks riante uitgangspositie is Barça-coach niet gerust op goede afloop tegen Arsenal
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Enrique waarschuwt zijn ploeg om niet te relaxen tegen Arsenal. De Catalanen wonnen drie weken geleden met 2-0 van de Londenaren, maar toch slaapt de coach van FC Barcelona nog niet op beide oren.

Tijdens de persconferentie voor het Champions League duel tussen FC Barcelona en Arsenal heeft coach Luis Enrique aangegeven dat de buit nog niet binnen is. Desondanks de comfortabele 2-0 voorsprong die de Catalanen verdedigen zei Enrique dat het vanavond nog steeds een open wedstrijd wordt.

De Barcelona-trainer noemde Alexis Sánchez en Mesut Özil als sleutelspelers voor de Gunners. ''We moeten zorgen dat Mesut Özil en Alexis Sánchez niet in de wedstrijd komen te zitten'', vertelde de Barça-coach.

"We zitten in een positie waarin we niet veel hoeven te rekenen. We moeten aanvallen en doelpunten maken."

-Arsène Wenger

Arsenal-coach Arsène Wenger weet dat er aangevallen moet worden. "We zitten in een positie waarin we niet veel hoeven te rekenen. We moeten aanvallen en doelpunten maken." De Fransman voorspelt een stormloop op de Spaanse verdediging.

Mede door de uitschakeling in de FA cup dit weekend tegen Watford is de Champions League voor The Gunners een manier om glans te geven aan dit seizoen. In de Premier League staat Arsenal derde op elf punten van nummer een Leicester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties