Refaelov wordt aan een vertrek bij Club Brugge gelinkt en geeft nu zelf ook tekst en uitleg

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 12 reacties
Refaelov wordt aan een vertrek bij Club Brugge gelinkt en geeft nu zelf ook tekst en uitleg
Foto: © Photonews

Eén trofee in vijf seizoenen Club Brugge. De prijzenkast van Lior Refaelov in België puilt allesbehalve uit. Bovendien bestaat de kans dat de Israëliër na het seizoen afscheid zal nemen bij blauw-zwart.

"Ik vertrek niet vooraleer ik een titel heb gepakt met Club Brugge." Het waren de woorden van Lior Refaelov. Het uitgebreide interview met de Israëlische draaischijf kan je overigens via DEZE LINK nalezen.

"Ik sta nog steeds achter die woorden", knipoogt Rafa. "Destijds kreeg ik aanbiedingen uit China en Israël, maar besloot ik te blijven. Ook al klopt het dat mijn vrouw het niet erg zou vinden om terug te keren naar ons land."

Ik wil eigenlijk pas deze zomer over een transfer praten

Lior Refaelov

Refaelov ambieert dit seizoen de dubbel met blauw-zwart. "Maar dat wil niet zeggen dat ik daarna zal vertrekken. Eigenlijk wil ik pas deze zomer over een eventuele transfer praten."

"Ik speelde ooit Champions League met Maccabi Haifa en dat was een schitterende ervaring. De titel en het Kampioenenbal kunnen dus een trigger zijn voor me om te blijven."

Europees parcours

De draaischijf van blauw-zwart droomt meteen even weg. "Iedereen heeft KAA Gent aan het werk gezien, hé. Waarom zou Club Brugge dat niet kunnen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties