Preud'homme en Van der Elst vol lof over Engels: "Hij gaat een grote internationale carrière tegemoet"

Timothy Collard Cédric De Volder
Timothy Collard en Cédric De Volder
| 1 reacties
Preud'homme en Van der Elst vol lof over Engels: "Hij gaat een grote internationale carrière tegemoet"
Foto: © photonews

Bjorn Engels werd vrijdagmiddag voor het eerst in zijn carrière opgeroepen voor de Rode Duivels. Een prachtige bekroning voor de centrale verdediger van Club Brugge, die na een erg moeilijke periode vol met blessures nu erg hoge toppen scheert.

Michel Preud’homme keek niet raar op dat zijn verdediger werd opgeroepen voor de nationale ploeg. “Dit is geen grote verrassing”, aldus de blauw-zwarte oefenmeester op zijn wekelijkse persbabbel. “Deze selectie zat eraan te komen.”

“Ik ben ontzettend blij voor hem én voor Club Brugge, want dit toont aan dat onze prestaties naar waarde worden geschat. En uiteindelijk doe je het daar toch ook een beetje voor, hé. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zegt dat Bjorn een grote internationale carrière tegemoet gaat.”

"Dit zal Bjorn Engels een boost geven"

Franky Van der Elst

Analist Franky Van der Elst treedt Preud’homme bij. “Engels was één van de jongens die genoemd werd. Al zeker na het uitvallen van Kompany. Het is ontzettend leuk en mooi voor Engels dat bij de selectie is.”

“Na alle miserie die hij heeft gekend is dit een prachtige bekroning. Hij heeft heel hard gewerkt om er opnieuw te staan en dat is uiteindelijk ook gelukt. Dit zal hem met het oog op de bekerfinale en de play-offs een extra boost geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties