Deze oefeninterland wordt een test: hoe breed is de Belgische selectie echt?

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 14 reacties
Deze oefeninterland wordt een test: hoe breed is de Belgische selectie echt?
Foto: © photonews

De voorbije uren was er een pak onduidelijkheid, maar ondertussen is het zeker dat de Rode Duivels dinsdag voetballen. En dus moeten er knopen doorgehakt worden. Er zijn namelijk een pak geblesseerden...

De Rode Duivels oefenen dinsdag in Leiria tegen Portugal. Het wordt meteen een grote test tegen Cristiano Ronaldo en co. Des te meer omdat er vier basisspelers in de lappenmand liggen. Hoe groot is de Belgische kern echt?

Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Het zijn niet de minste Rode Duivels die forfait moesten geven voor een uitje naar de nationale ploeg. Aanvallend kunnen we dat opvangen, maar...

En nét daarom wordt de oefenpot tegen Portugal een echte test. Vooral achteraan wordt het harken. Jason Denayer lijkt aanspraak te maken op een basisplaats. Of durft de selectieheer het aan om Guillaume Gillet vanaf minuut één te droppen?

Wat is jullie keuze?

We beelden ons eventjes in dat we Football Manager aan het spelen zijn. Welke verdediging gooien jullie op het veld. We gooien (van links naar recht, nvdr.) vijf voorstellen in de groep. Maar misschien heb jij een ander idee?

Voor welke jongens (vlnr) moet Marc Wilmots kiezen in de defensie?

52%
21%
3%
0%
24%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties