Round-up na de reguliere competitie: Maes ging, Peeters kwam, maar Leekens overwon met Lokeren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Round-up na de reguliere competitie: Maes ging, Peeters kwam, maar Leekens overwon met Lokeren
Foto: © Photonews

De reguliere competitie zit erop, tijd om terug en vooruit te blikken. Wat verwachten de spelers/coaches van PO1 en PO2? Vandaag: Sporting Lokeren.

11e Sporting Lokeren

Sporting Lokeren stond voor de ontzettend moeilijke opdracht om het vertrek van Peter Maes op te vangen. Bob Peeters kende een moeilijke start met de Waaslanders en werd uiteindelijk – na een zege op het veld van Westerlo – op de keien gezet.

Roger Lambrecht haalde oude getrouwe Georges Leekens terug naar Daknam en onder Mac The Knife begon Lokeren plots weer te draaien. In de laatste twee maanden van 2015 sprokkelden de Waaslanders heel wat punten en werd er zelfs weer over play-off 1 gesproken.

"In de play-offs basis voor volgend seizoen leggen"

Georges Leekens

Na de jaarwisseling verging het Lokeren echter héél wat minder. De eerste zege van het nieuwe jaar bleef wel erg lang uit, waardoor iedereen op Daknam toch wel een beetje nerveus werd. Maar uiteindelijk kon Lokeren zich redden en kan het dit magere seizoen snel weer vergeten.

Georges Leekens maakte zich nooit zorgen. “Vooral andere ploegen probeerden de druk bij ons te leggen. Maar wij zijn rustig gebleven. Nu spelen we play-off 2. Dat gaan niet zomaar wat oefenwedstrijden worden. Neen, wij willen tijdens die wedstrijden de basis voor volgend seizoen leggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties