Sprokkels 30/03: Club doet er alles aan om Denswil klaar te krijgen, Boussoufa klaar om te knallen in PO1

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 30/03: Club doet er alles aan om Denswil klaar te krijgen, Boussoufa klaar om te knallen in PO1
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De interlandbreak is achter de kiezen en we bereiden ons voor op de start van de nacompetitie. Onze redactie krijgt dagelijks dan ook een pak leuke weetjes en kleine nieuwtjes binnen. Vandaar, dit overzicht!

  • Club Brugge doet er alles aan om Stefano Denswil fit te krijgen voor de trip naar Oostende. Benoît Poulain ligt in de lappenmand, Michel Preud'homme heeft met Bjorn Engels en Brandon Mechele slechts twee centrumverdedigers voorhanden.
  • Axel Witsel droeg gisterenavond voor het eerst de aanvoerdersband bij de Rode Duivels. Vincent Kompany, Eden Hazard en Jan Vertonghen - de leiders voor hem in rang - lagen in de lappenmand.
  • STVV betwist de boete die het van FIFA gekregen heeft voor de crowdfundingcampagne voor het aantrekken van Panagiotis Kynigopoulis. "Er is geld ingezameld, maar dat zal worden terugbetaald", klinkt het op Stayen. "We hebben dus niets verkeerd gedaan."
  • Mbark Boussoufa is helemaal klaar om KAA Gent naar een nieuwe titel te loodsen. De dribbelkont maakte met de nationale ploeg van Marokko de negentig minuten vol én won met 2-0 van Kaapverdië.
  • Fernando Canesin Matos is ziek en traint voorlopig niet. Didier Ovono is klaar voor de komst van Club Brugge. KV Oostende hoopt ook Brecht Capon te recupereren.
  • Zelfs de zoon van Wayne Rooney verkiest een andere aanvaller bij het nationaal elftal van Engeland. Op zijn nieuw truitje prijkt niet de naam van zijn vader, maar die van Jamie Vardy.
  • Het lijkt er meer en meer op dat ploegen uit de Griekse competitie volgend jaar geschorst zullen worden voor internationale competities. De overheid laste de Griekse beker af vanwege rellen. Volgens de FIFA en de UEFA moeten voor 1 april plannen gemaakt worden om de bekerwedstrijden verder te zetten, anders volgen sancties.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties