Lachen, gieren, brullen! Geslaagde aprilgrappen in de voetbalwereld

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Lachen, gieren, brullen! Geslaagde aprilgrappen in de voetbalwereld
Foto: © photonews

U raadde het vast al, vandaag is het 1 april. Dat betekent dat er genoeg te lachen valt, ook in de voetbalwereld. Wat zijn de leukste aprilgrappen in het voetbal?

Nieuw Logo

Southampton maakte het nieuwe logo bekend op de Twitterpagina van The Saints.

Nieuw dak

Arsenal maakte een nieuw dak bekend, er zouden allerlei boodschappen op geprojecteerd kunnen worden en zelfs herhalingen! Jammer dat het een grap bleek te zijn.

Glijbaan

In 2014 maakte Manchester City op de website bekend dat de supporters voortaan het stadion kunnen verlaten via een glijbaan. Er verscheen zelfs een heel ontwerp dat door architect Flora Pi Lo getekend zou zijn. Alleen is Flora Pi Lo een anagram van "April Fool".

Dit is het ontwerp

Nieuwe chauffeur

Liverpool-doelman Simon Mignolet ontsnapte net als ploegmaats Lucas Leiva en Jon Flanagan, die wel op de hoogte was, vandaag niet aan een grap. De mannen werden door chauffeur John opgepikt om naar de spelersvergadering gebracht te worden. De chauffeur doet er echter alles aan om de spelers hun geduld te testen, dat leverde hilarische beelden op!

Voetbal voor linksbenigen

Vorig jaar maakte Arsenal samen met Puma bekend dat ze de zogenaamde "Left-Footed evoPOWER" zouden uitbrengen. Dat is een voetbal speciaal ontworpen voor linksbenige voetballers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties