Genk wil Club Brugge opnieuw vloeren: "Wij kunnen iedereen aan"
Robby Morren
Robby Morren
| 31 reacties

Genk wil een nieuwe zege boeken tegen Club Brugge

Genk wil Club Brugge opnieuw vloeren: "Wij kunnen iedereen aan"
Foto: © photonews

Enkele weken geleden smeerde KRC Genk competitieleider Club Brugge een nederlaag aan in de Cristal Arena. De Limburgers zijn erop gebrand om dat kunststukje te herhalen.

Het geloof is alvast aanwezig in Limburg. "Wij hebben vertrouwen en we spelen thuis. We zullen voor de drie punten spelen, niet voor een gelijkspel", benadrukt Timothy Castagne. "Het is ons enkele weken geleden gelukt, het zou mooi zijn als het ons opnieuw lukt. We moeten zorgen dat we efficiënt zijn."

Ik verwacht een open en mooie wedstrijd

"Wij waren de enige club die Club Brugge in lange tijd kon kloppen", weet Christian Kabasele. "Wij zijn de twee beste teams van 2016. Ik verwacht dat het een open en een mooie wedstrijd zal worden. We willen allebei die drie punten. Club Brugge wil die overwinning om kampioen te spelen en wij willen graag in de top drie geraken."

"Wij kunnen iedereen in de Jupiler Pro League kloppen", klinkt Leon Bailey vol vertrouwen. "Ik verwacht goed voetbal want met Genk en Club Brugge staan er twee teams tegenover elkaar met heel veel kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws