UPDATE: Ticket-gekte: Bosuil op twee uur uitverkocht

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 72 reacties
UPDATE: Ticket-gekte: Bosuil op twee uur uitverkocht
Foto: Dirk Pieters

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp keert volgend seizoen terug naar eerste klasse. Daar zijn de fans van The Great Old rotsvast van overtuigd en uiteraard staat de ploeg er als koploper in tweede klasse uitstekend voor.

UPDATE 11U12: De Bosuil is voor de match tegen Eupen helemaal uitverkocht. Alle 4.200 beschikbare tickets zijn weg. Antwerp moest veel fans ontgoochelen, maar het bleef rustig.

UPDATE 10u35: Antwerp laat weten dat het de moeite niet meer is om naar de Bosuil af te zakken. "T2 en T3 zijn uitverkocht! Het is niet meer de moeite om naar de Bosuil af te zakken, er staat een wachtrij van +-1000 mensen", aldus The Great Old.

UPDATE: De rijen bij de loketten om kaartjes te bemachtigen voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Eupen zijn ellenlang. Woensdagochtend stonden er al honderden mensen om half acht, terwijl de clubwinkel zijn deuren om 9u pas opent (!).

De supporters worden stilaan helemaal gek. De slotwedstrijd tegen Eupen, de rechtstreekse concurrent in de titelstrijd, moet een absoluut feest worden. En daar wil natuurlijk iedereen bij zijn! Er zijn nog wel voldoende tickets, maar niemand wil het risico lopen om er toch niet bij te zijn. Woensdagochtend om 09u00 gaat de clubshop open. Bij Antwerp verwacht men honderden mensen en lange wachtrijen.

"Dit is helemaal te gek. Wij willen zeker zijn van onze tickets en ondertussen ook hier genieten van de sfeer en gezelligheid. Daarom maken we er maar een nachtje kamperen van", aldus één van de supporters die de nacht op de Bosuil gaat doorbrengen.

Voetbalkrant.com volgt het allemaal op de voet op, maar het ziet er naar uit dat slapen toch niet prioriteit nummer één is deze nacht. Benieuwd hoe fris iedereen woensdagochtend zijn ticket zal oppikken als de verkoop van start gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties