Reactie Matthys na de pandoering in Charleroi: "Niets aan de hand voor de penalty, alles om zeep erna"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Matthys na de pandoering in Charleroi: "Niets aan de hand voor de penalty, alles om zeep erna"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd om de groepswinst in play-off 2B ligt opnieuw helemaal open. Nochtans waren velen na twee wedstrijden al KV Mechelen aan het invullen voor de halve finale tegen de winnaar van poule A. Twee matchen tegen Charleroi later, ziet de wereld er anders uit.

De 2-3 in Mechelen was een eerste tik, maar de 4-0 van zaterdagavond kwam nog iets harder aan. Ook bij Tim Matthys. "Dit is een hardere klap dan vorige week. We kwamen hier gemotiveerd om te winnen, maar als je er dan vier in je kas krijgt..."

Met een transfer in het hoofd? Er gaan er niet veel één maken als we zo spelen

-Tim Matthys

"Tot de penalty was er niets aan de hand, maar daarna was het om zeep", ging de flankspeler verder. "Ik dacht de de bal bij zijn lichaam was, maar volgens de scheids maakte hij toch een beweging naar het leer", aldus Matthys over de strafschopfase.

Daarna ging het snel. "We waren even van slag na die 1-0 en zo kwam die tweede er meteen na." Zo bleef Charleroi het zwarte beest van KV Mechelen. Nul op twaalf is de afrekening van dit seizoen. "Sinds ik hier speel, hebben we er maar één gewonnen. Het is zeker onze favoriete tegenstander niet."

KV Mechelen, tot vanavond de leider in de poule, zakt naar plek drie. "Het is nog steeds speelbaar, we staan op één punt. Een vakantiemodus is er nog niet. Of er jongens met een transfer in hun hoofd zitten? Ik denk dat er niet veel een transfer gaan maken als we zo spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties