Bent u nog mee? WS Brussels is zijn twee punten alweer (voorlopig) kwijt!

Redactie
| 91 reacties
Bent u nog mee? WS Brussels is zijn twee punten alweer (voorlopig) kwijt!
Foto: © Photonews

De klucht is nu helemaal totaal in tweede klasse. Door het beroep dat Antwerp en Eupen hebben aangetekend tegen de twee punten extra voor WS Brussels in de zaak Rentmeister, zijn die punten opnieuw verdwenen bij de Brusselaars. En dus spelen Antwerp en Eupen onder voorbehoud om de titel zaterdag.

"Er zijn elementen in de uitspraak die niet kloppen. Twee hoofdstukken van het bondsreglement worden door elkaar gehaald. Het ene gaat over de kwalificatie van een speler, het andere over wat juist een forfait is. Ze maken er een potje van", klonk het gisteren al bij Yorik Torreele van Antwerp bij ATV.

Uiteindelijk heeft de club ook beslist om - net als Eupen - in beroep te gaan tegen de twee extra punten die WS Brussels heeft gekregen dankzij de zaak Rentmeister. En dat beroep werkt opschortend, dus zolang er geen uitspraak is in hoger beroep is Eupen opnieuw de leider in tweede klasse.

Antwerp - Eupen is dus opnieuw een titelwedstrijd, al zal het sowieso onder voorbehoud blijven. "We kunnen zaterdag opnieuw voluit voor de titel spelen. Dat is nu het allerbelangrijkste", aldus Torreele tegen Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties