Timmy Simons maakt duidelijke keuze: “Ofwel ga ik hier verder, ofwel niet meer. Dit is de club van mijn hart”

Timmy Simons maakt duidelijke keuze: “Ofwel ga ik hier verder, ofwel niet meer. Dit is de club van mijn hart”
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Timmy Simons is ook dit seizoen een erg belangrijke pion in het radarwerk van Club Brugge. Zo belangrijk zelfs dat de verdedigende middenvelder er mogelijk nog een jaartje mag bijdoen bij blauw-zwart. Al is er nog geen duidelijkheid over zijn contract.

In een nieuw contract voor een extra jaartje zou Simons water in de financiële wijn moeten doen, net zoals dat hij bij eventuele blessures of andere problemen een andere rol binnen het team zou krijgen.

Daarover moeten Simons en het bestuur van Club Brugge het nog eens worden. De komende weken mag witte rook verwacht worden, want beide partijen willen wel degelijk met elkaar door. Simons wil niet stoppen met een titel: “Champions League is ook mooi”, gaf hij al mee aan Voetbalkrant.com.

Ik kwam speciaal terug naar de club van mijn hart -

En wat als het dan toch einde verhaal zou zijn na dit seizoen voor Simons bij Club Brugge? Dan is uitbollen bij een andere ploeg er niet meer bij. “Ik kwam speciaal terug naar de club van mijn hart”, aldus Simons.

“Ik ga niet elders dus nog een of twee jaar spelen als het hier op een of andere manier niet meer kan. Ofwel ga ik hier verder, ofwel niet meer”, besloot Simons. Slotsom: blauw-zwart zal van volgend seizoen een overgangsjaar maken om Simons daarna een plaatsje in de staff te geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties