Ex-jeugdproduct Anderlecht ziet transfer van Serie A naar JPL wel zitten
Redactie
| 5 reacties

Samir Ujkani wil voor een Belgische club spelen, KV Mechelen en Standard nog steeds op doelmannenjacht

Ex-jeugdproduct Anderlecht ziet transfer van Serie A naar JPL wel zitten

Samir Ujkani speelde ooit nog bij de U-19 van Anderlecht. De doelman draait sinds zijn vertrek naar Italië al 9 jaar mee in de Italiaanse Serie A met uitleenbeurten aan Serie B-ploegen. De 27-jarige keeper ziet een transfer naar België wel zitten. Mechelen en Standard liggen op de loer.

Samir Ujkani is eigendom van Genoa en werd de afgelopen vijf maanden uitgeleend aan Latina. Daar maakte hij een goede tweede seizoenshelft mee, maar zijn toekomst is nog onduidelijk. "De bedoeling is dat Samir in de zomer terugkeert naar Genoa", verklaart zijn manager van Asllani Sports Management.

"Echter, een zomerse transfer is ook een optie. We hebben een afspraak met Genoa dat indien een goede club voor Samir komt, hij transfervrij mag vertrekken."

KV Kortrijk

"Hij staat open voor een terugkeer naar België. Afgelopen zomer was er een concreet voorstel van KV Kortrijk, maar op dat moment kwamen ook twee clubs uit de Serie A met een voorstel en Samir koos voor een langer verblijf in de Serie A", bekent de manager.

KV Mechelen en Standard op doelmannenjacht

Standard en KV Mechelen zijn twee clubs die een doelman zoeken. Jean-François Gillet vertrekt bij KV Mechelen, zoveel is zeker. De Rode Duivel werd al vaak gelinkt aan Standard, maar de Luikse club heeft nog niets beslist. Beide ploegen zouden openstaan om een transfer van de Serie A-speler te overwegen.

"Een keeper met de nodige internationale ervaring, die op het toppunt van zijn kunnen is en ook nog eens transfervrij mag vertrekken. Dat zal je niet zomaar vinden", verkoopt de manager mooi zijn doelman. Het wordt uitkijken of KV Mechelen of Standard nu ook echt zullen happen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties